Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

GilleKockarna vid Handelsgillet i Helsingfors

GilleKockarna, en klubb inom Handelsgillet i Helsingfors, har lyckats mycketbra med att utveckla personliga färdigheter, vilket beror på den avspända atmosfären som råder när vi kockar tillsammans. Man hjälper varandra, ger goda råd och avslutar kvällen med att äta – kort och gott, ett mycket civiliserat fritidsintresse. Bra kunskaper i matlagning är nyttiga när man
knyter affärskontakter och i sociala sammanhang i allmänhet. Mat är ett aktuellt tema. Intresset för matlagning har även gjort kockyrket populärt bland dagens ungdomar. Vi har haft förmånen att lära oss av yrkeskockar som har demonstrerat olika tillredningsmoment, metoder och allmänt taget hur det går till när mat tillreds på ett professionellt sätt. Proffsen har inte bara
lärt oss att tillreda mat. En viktig lärdom är också varför restaurangnotan ser ut som den gör. Numera förstår vi bättre hur mycket arbete som ligger bakom rätterna vi avnjuter i en restaurang. Matlagningskurser, exkursioner mm. Har verkat sedan år 1995. Medlemmar i Handelsgillet i Helsingfors kankomma med i verksamheten. Tag kontakt med ordförande Ben Wiberg.

Ben.Wiberg(at)ST1.fi

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Seniorverksamhet
Utbildning & kursverksamhet
Konst & kultur
MÅLGRUPP: 
Vuxna (ö 18 år)
Seniorer
ORT: 
Huvudstadsregionen
UPP