Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Livonia Events

Sedan 2006 har många ledande företag och organisationer valt oss till sin samarbetspartner för att ordnaevenemang i Finland, Baltikum, Sverige och tidvis också på andra håll i Europa. Våra specialområden är bland annat att arrangera kundträffar, årsfester, galor, öppningsceremonier,lanseringar, promotionsturnéer, incentive-program, sammanträden, konferenser och seminarier och atttekniskt genomföra olika evenemang. Ett av våra starka sidor är en mångsidig erfarenhet av eventmarketingoch dess olika delområden. Vi vågar sticka ut genom att göra saker på vårt eget sätt. Vi kopierar inte samma koncept, utan skaparindividuella lösningar. Vår målsättning är alltid ett minnesvärt evenemang där de kreativa ochtekniska detaljerna finslipats enligt kundens önskemål. Vare sig det handlar om en enskild tillställning, en helhet med flera evenemang eller ett ramavtal omeventproduktion skapar vi en lösning som garanterat uppfyller era målsättningar.

 

PRAKTIKPLATS: 
Talar du estniska? Är du intresserad av att jobba med event management? Vi erbjuder en intressant praktikplats åt en ivrig och organiserad studerande. Praktikplatsen kräver grundläggande kunskaper i MS- program. Skicka din ansökan och CV per e-post till rekrytointi@livonia.fi.
KONTAKTUPPGIFTER: 

Carolina Aminoff

Projektchef

+358 (0) 10 4233 415

carolina.aminoff@livonia.fi

 

Pinja Söyrilä 

Försäljningsdirektör

+358 (0) 10 4233 414

pinja.soyrila@livonia.fi

 

Ville Sirviö 

Verkställande direktör

+358 (0) 10 4233 411

ville.sirvio@livonia.fi

 

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Catering
Hotell / Konferenstjänster
Marknadsföring / Kommunikation
Företag
UPP