Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Giftshop.fi

Giftshop är en finlandssvensk webbutik med presenter i huvudsak för de minsta i familjen. Vi uttökar dock vårt utbud kontinuerligt för att passa våra kunder. Våra produkter håller hög kvalitet till förmånliga priser. Hos oss hittar du bl a snuttefiltar, nappar, napphållare, haklappar, babyscarfar, skallror, kläder och fina babykort.

I regel skickar vi beställda produkter samma dag som beställningen är gjord och vid mindre beställningar paketerar vi för leverans hem till dörren - helt fraktfritt. Du kan även ange en leveransadress och skriva en personlig hälsning i kortet så skickar vi paketet direkt till mottagaren. Enkelt - eller hur! Vi har lager både i Mariehamn på Åland och på Drumsö i Helsingfors vilket garanterar snabba leveranser inom hela Finland. Ofta når våra paket mottagaren inom 2-4 vardagar från det att beställningen är gjord.

Våra varumärken är Teddykompaniet, Angel Dear, Bäbis, Elodie Details, Alfons Åberg, Lundmyr of Sweden och Small Paul/Paul Frank. Vi utökar ständigt vårt sortiment. Har du några önskemål om produkter är du välkommen att kontakta oss! Du når oss på e-postadressen info(at)giftshop.fi.

Hjärtligt välkommen till www.giftshop.fi!

SPECIALERBJUDANDE: 
Vi erbjuder alla besökare från företagssidan.fi 20 % på vårt sortiment av presentpaket, skallror och snuttefiltar. Använd koden "erbjudande" (små bokstäver) vid utcheckningen så dras priset av i kassan. Välkommen till www.giftshop.fi!
KONTAKTUPPGIFTER: 

Hemsida: www.giftshop.fi

E-post: info(at)giftshop.fi

ÖPPETTIDER: 
Öppet alla dagar i veckan! Vi levererar på vardagar, leveranstid mellan 2 och 4 vardagar från beställning.
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Tjänster
Barn
Butik
Företag
UPP