Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater, ÅST, är den enda svenskspråkiga professionella institutionsteatern i Åboland.

ÅST verkar både i landets äldsta (och vackraste, tycker många) teaterhus invid Salutorget i Åbo, och som regionteater i sydvästra Finland. Vårt regionteaterområde omfattar Åboland, Åland och Västnyland (Raseborg och Hangö). ÅST:s verksamhet upprätthålls av Åbo Svenska Teaterförening r.f.

Hjärtat i teaterhuset från 1839 är Stora scenen med salong för en publik på 365 personer. Uppe i fjärde våningen finns den intima Studioscenen med 130 sittplatser. Dessutom finns caféscenen Tiljan (100 platser), som både kan användas för mindre framträdanden och för t.ex. företags- och föreningsbegivenheter. Intill finns restaurang Café Tiljan.  

Åbo Svenska Teater har profilerat sig med en lång rad högklassiga musikalproduktioner på Stora scenen, bl.a. Les Misèrables, och nu aktuella Jesus Christ Superstar. Dessutom sätts årligen upp både dramaproduktioner och barnteaterproduktioner. Många av dessa mindre produktioner turnerar i regionen, vi besöker bl.a. regelbundet de flesta större öar i den åboländska och åländska skärgården.

Mera information:
http://abosvenskateater.fi/

https://www.facebook.com/abosvenskateater 

 

PRAKTIKPLATS: 
Vi tar emot praktikanter och prao-elever som är intresserade av kultruverksamhet i allmänhet och teater i synnerhet.
KONTAKTUPPGIFTER: 

Biljettkassan (Hansahuset, Thaliatorget) 02-277 7377 ti-lö kl. 12-18, samt en timme före föreställning Epost biljetter@abosvenskateater.fi

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Teater & Dans
Konst & kultur
Restauranger / Caféer
Förening
Företag
UPP